Badkamer of sanitair gevonden?
 
  1.  Selecteer de advertentie.
  2.  Kies "meer weten over deze
       advertentie".
  3.  Vul het formulier in en kies een
       contactvorm. 
       Stel hier ook uw vragen.
    
     Druk op verzenden.

Controleer nu uw e-mail.

Kranenwebsite
Powered by Admium
Keramische wastafel Mocoori design
Advertentienummer: 5072 - K120-0010
Afbeeldingen:

Klik voor de grote afbeelding

Klik voor de grote afbeelding

Klik voor de grote afbeelding

Deze advertentie bestaat uit het volgende product:

Product Fabrikant Type Kleur Afmeting
Toelichting:
Keramiek,wit, opzetwastafel, zonder overloop

Art.nr.:K120-0010
Afm.: 660 x 140 x 395 mm (b x h x d)

Mocoori
Bent u op zoek naar een stijlvolle en chique waskom, om de uitstraling van uw prachtige badkamer compleet te maken? We werken met hoogwaardig keramiek, in combinatie met een strakke witte kleur en de mogelijkheid de kraan te bevestigen zoals u dat wenst.

Keramieken waskom

U kiest voor een keramiek waskom, een natuurlijk materiaal dat tijdens het bakken pas z’n ware afmetingen krijgt. In dit geval kiest u voor een waskom van 660 x 140 x 395, waardoor de kom meer dan voldoende groot is om daar optimaal gebruik van te maken. De witte kleur gaat op een mooie manier samen met het keramiek en de vorm waar u voor kiest. Als rechthoek zorgt de wasbak voor praktisch gemak, maar daarnaast voor een scherpe afwerking die in combinatie met een moderne kraan maximaal tot uiting zal komen.

Waskom zonder overloop

U kiest voor een waskom zonder overloop. Het is van belang om hier rekening mee te houden, wanneer u de bak wilt kunnen vullen zonder dat u zelf aanwezig bent. Indien u wilt voorkomen dat deze overloopt is het verstandig om gebruik te maken van een afvoerplug. U kiest voor een Mocoori waskom tegen een scherpe prijs, die bovendien op een heel onderhoudsvriendelijke manier in elkaar zit. Dit zorgt ervoor dat u er nauwelijks omkijken naar heeft, terwijl u aan de andere kant profiteert van een exemplaar dat er prachtig uit ziet. Wilt u de waskom zelf een keer komen bekijken? Kom dan bij ons langs in de showroom, waar u tevens een aantal andere designs kunt komen bekijken.

Wilt u graag meer van onze producten bekijken? Ga dan nu naar www.sanitairtotaal.nl en bekijk ons gehele assortiment!
Van
Voor
€ 199
€ 139
Klik hier voor meer informatie over deze advertentie