Badkamer of sanitair gevonden?
 
  1.  Selecteer de advertentie.
  2.  Kies "meer weten over deze
       advertentie".
  3.  Vul het formulier in en kies een
       contactvorm. 
       Stel hier ook uw vragen.
    
     Druk op verzenden.

Controleer nu uw e-mail.

Kranenwebsite
Powered by Admium
Inloopdouche MOCOORI design
Advertentienummer: 5072 - SAH_900
Afbeeldingen:

Klik voor de grote afbeelding

Klik voor de grote afbeelding

Klik voor de grote afbeelding

Deze advertentie bestaat uit het volgende product:

Product Fabrikant Type Kleur Afmeting
Toelichting:
fm.: 880 x 2000 mm (b x h)

Bent u op zoek naar een eenvoudige inloopdouche, die u op een stevige manier aan kunt brengen in uw badkamer? Mocoori maakt gebruik van de beste materialen, waardoor u kiest voor pure kwaliteit, waar u jarenlang plezier van zal hebben.

Enkele douchewand
Deze inloopdouche van Mocoori beschikt over een enkele wand, waardoor het een goed idee is om deze in een hoek van uw badkamer te plaatsen. Het heldere veiligheidsglas van 8mm zorgt ervoor dat u de douche op een heel natuurlijke manier kunt gebruiken. Er is sprake van een afscheiding met de rest van de badkamer, maar u heeft dat nauwelijks door op het moment dat u de rest van de kamer wenst te gebruiken.

Vloersteun en aluminium profiel
De inloopdouche van Mocoori zorgt voor een hoge mate van kwaliteit, onder andere dankzij de aanvullende materialen die er worden geleverd. Denk hierbij aan de vloersteun van aluminium en het muurprofiel van hetzelfde materiaal. Dit eerste onderdeel zorgt ervoor dat het glas van de douchewand in ieder geval niet op de vloer hoeft te rusten. Het muurprofiel zorgt ervoor dat u de douchewand op een heel degelijke manier aan de muur kunt bevestigen. Bent u benieuwd naar hoe u de eenvoud van deze inloopdouche zou ervaren? Kom dan zeker een keer langs bij ons in de showroom, waar onder specialisten u het u uitstekend kunnen laten zien.


Van
Voor
€ 549
€ 209
Klik hier voor meer informatie over deze advertentie