Badkamer of sanitair gevonden?
 
  1.  Selecteer de advertentie.
  2.  Kies "meer weten over deze
       advertentie".
  3.  Vul het formulier in en kies een
       contactvorm. 
       Stel hier ook uw vragen.
    
     Druk op verzenden.

Controleer nu uw e-mail.

Kranenwebsite
Powered by Admium
Inloopdouche MOCOORI design
Advertentienummer: 5072 - SDS.SGX.SFX.1
Afbeeldingen:

Klik voor de grote afbeelding

Klik voor de grote afbeelding

Klik voor de grote afbeelding

Deze advertentie bestaat uit het volgende product:

Product Fabrikant Type Kleur Afmeting
Douchecabine  MOCOORI  SDS.SGX.SFX.1  900 & 1000 & 300 x 2000 mm 
Toelichting:

Art.nr.:SDS.SGX.SFX.1

Afm.: 875 x 945 x 2000 mm (l x b x h)

Deze inloopdouche van Mocoori is voorzien van een stabilisatiestang en maakt gebruik van verchroomde hoeken. Dit zorgt ervoor dat u het geheel op een degelijke manier kan monteren, terwijl het daarnaast bijdraagt aan de stijlvolle uitstraling van het geheel. Aangezien de hoekprofielen zijn verzonken in het glas zorgt het geheel voor een nette uitstraling.


Helder veiligheidsglas

Indien u kiest voor deze inloopdouche van Mocoori maakt u gebruik van helder veiligheidsglas. Het gaat om glas met een dikte van 8mm, waardoor u bovendien kiest voor een geheel dat op een stevige manier in elkaar zit. Het veiligheidsglas is toegepast in alle drie de wanden die er samen voor zorgen dat er een complete inloopdouche ontstaat. Het gaat om een wand van bijna 90 centimeter, een wand van bijna 100 centimeter en een exemplaar van 30 centimeter. Met de eerste twee wanden kunt u de douche samenstellen, de derde en kleinste wand is bedoeld om het geheel netjes af te scheiden van de rest van de badkamer.


Inloopdouche met drie wanden

Aangezien de inloopdouche is samengesteld uit drie wanden is het van belang dat deze op een degelijke manier in elkaar worden gezet. Hier heeft Mocoori voor gezorgd door verchroomde hoekprofielen mee te leveren, in combinatie met een stabilisatiestang. Die laatste is verstelbaar van 85 – 120 centimeter, waardoor u er eenvoudig voor zorgt dat deze de juiste afmeting heeft. De verchroomde hoekprofielen zijn netjes in het glas verzonken, waardoor u daar tijdens het reinigen van de douchewanden in ieder geval geen last van zal hebben.


Van
Voor
€ 1479
€ 837
Klik hier voor meer informatie over deze advertentie